Lue muiden kokemuksia

Ärtyneen suolen kokonaisvaltaisella hoidolla
syntyy kokonaisvaltaisia tuloksia

  • Kykenet nauttimaan laajemmasta ruokavaliosta, eikä uusien ruokien kokeileminen pelota
  • Teet päätöksiä elämäsi suhteen ajatuksella “Mitä haluan”, etkä “mitä vatsani sallii”
  • Voit nauttia seksuaalisuudestasi ja rakentaa parisuhteita ilman IBS:n tuomia rajoitteita
  • Et koe häpeää, itse-inhoa, pelkoa tai epätoivoa. Tällöin sisäinen keskustelusi on ystävällistä ja rakentavaa.
  • Nukut paremmin ja olet energisempi, niin töissä kuin kotona
  • Kykenet olemaan läsnä ja nautit yhteisestä ajasta lastesi, puolisosi ja ystäviesi kanssa
  • Et stressaa jokaista päätöstäsi, vaan elät huolettomammin
  • Käytät niitä vaatteita joita haluat, ilman kipua tai turvotuksen tuomaa nolostumista
  • Harrastat mitä haluat, milloin haluat – ilman pelkoa tai nolostumista
  • Et koe päivittäistä tai viikottaista kipua, etkä joudu popsimaan kipulääkkeitä voidaksesi elää haluamaasi elämää
Tanjan ärtyneen suolen hoidon palaute

Tanjan palaute IBS-hoidoista,
(8 tapaamista / 4kk hoitoa)

Unen laatu on parantunut huomattavasti ja IBS:n oireilu on vähentynyt merkittävästi hoidon aikana.

Minulla on ollut monenlaista problematiikkaa, joista suurimpina murheina uniongelmat sekä IBS. Olen saanut nukkumiseen todella hyviä vinkkejä, sekä ymmärtänyt IBS:n moninaisuuden.

Olen saanut ylivireän ja kierroksilla käyvän kroppani hieman rauhallisemmaksi.
 
Parasta on ollut se, ettei kerralla tule liikaa ja liian isoja haasteita, vaan uusia tapoja opetellaan pikku hiljaa, jolloin niitä on hektisessä arjessa helpompi toteuttaa.

Tärkeää on ollut myös se, että tilanteiden muuttuessa äkillisesti, Kevin on osannut vastata juuri sen hetken haasteisiini.
 
Kevinillä on todella laaja tietämys asiasta kuin asiasta ja jos Kevin ei tiedä jotain tiettyä asiaa, niin hän selvittää sen. Hän osaa pitää turvallisen ilmapiirin kipeidenkin asioiden käsittelyssä, joka on tärkeää mm. traumoja purkaessa.

Koen hoitokerrat todella luottamuksellisina ja minun on helppo avautua kipeistäkin asioista.

Marian ärtyneen suolen hoidon palaute

Marian palaute IBS-hoidoista,
(8 tapaamista / 4kk hoitoa)

“Vatsani oli alussa tosi herkkä ja reagoi muutoksiin todella ärhäkkästi. Nyt sen toiminta on jopa lähellä normaalia”

Vatsani toiminta aiheutti myös stressiä; esimerkiksi jos oli muutaman tunnin ajomatka edessä, jouduin ramppaamaan vessassa useita kertoja ennen matkaa.

Nyt Kevinin hoitojen seurauksena, vatsan toiminta on oikeasti rauhoittunut – se on jopa lähellä normaalia. Ruokavaliota on saatu näinkin lyhyessä ajassa (4kk) laajennettua jo muutamalla ruoka aineella.

Alussa tiedostin stressaavaani paljon ja tunnelukkojakin löytyi joita halusin availla. Mietin että miten sitä itseään hoitaisi, kun ibs kanssa lääkärit käskee vaan opetella elämään, eikä mahdollisuutta terapiaan ollut.
 
Sitten löysin Kevinin hoitopaketin joka kuulosti liian hyvältä ollakseen totta. Voiko olla olemassa ihminen jolta saisi noin kokonaisvaltaista hoitoa? Päätin ottaa häneltä hoitopaketin, eikä ole kaduttanut.
 
Kevinin kanssa on todella helppo puhua ja työskennellä, eikä naurultakaan pysty välttymään. Paljon on tullut ymmärrystä ja ahaa elämyksiä liittyen omaan ajatusmaailmaan ja käyttäytymiseen, kun lapsuuden traumoja on käyty läpi. 

Elintapoja on myös paljon käyty läpi ja vaikka omat elintavat olivatkin jo alussa suhteellisen hyviä, niin pienellä viilauksella on saatu muutosta aikaan tässäkin suhteessa.
 
Olen myös oppinut tiedostamaan tunnelukoista johtuvia käyttäytymismallejani ja kykenenkin muokkaamaan käyttäytymistäni pikkuhiljaa paremmaksi.

Ärtyneen suolen palaute, ville tikka

Villen palaute IBS-hoidoista
(5 tapaamista / 6kk hoitoa)

Kun söin huonosti, meni yleensä 3-4 päivää ennen kuin maha rauhottui. Nykyään maha on jo seuraavana päivänä hyvä. Pystyn myös syömään vähän enemmän eri ruokia, kuin ennen.

Ennen sulle hoitoon tulemista sain ruokavaliolla vatsan rauhottumaan, mutta stressitasot oli aika korkealla kun oli paineet syödä ”hyvin”. Sain myös pahat ”morkkikset” kun sitten sorruin ”huonoon” ruokaan. Kun söin huonosti, meni yleensä 3-4 päivää ennen kuin maha rauhottui. Nykyään jos syön huonommin, on se seuraavana päivänä hyvä, kun syön paremmin, eli maha rauhoittuu selkeästi nopeammin. Pystyn myös syömään vähä enemmän eri ruokaa, kuin ennen.
 
Stressin hoidosta olen oppinut eniten. Sain sulta hyviä työvälineitä stressin poistamiseksi ja myös vinkkejä hyvistä lisäravinteista, sekä hyviä neuvoja syömiseen. Tykkään siitä, kun ei ole niin vakavaa touhua, vaikka onkin ammattimaista.
 
Minulla hoidot ovat auttaneet parempaan ruokavalioon ja elämänhallintaan yleensäki.

Joel Hakalan hoito

Ahdistuneisuus ja epätoivo tippuivat heti 40%

Tämä oli Joelin toinen Emotional Freedom Techniques, eli EFT-hoito. Ensimmäisen hoidon aikana ahdistuneisuus tippui noin 40% ja rintakehän päälimmäiset lihakset rentoutuivat. Tämän kerran aikana tunne tippui vielä pienemmäksi ja syvällä kehossa alkoi tuntumaan rentoutta ja siltä, kun puristus olisi täysin poissa.

Videon aikana näet kuinka EFT hoito tehdään ja kuulet Joelin kommentteja olotilansa muutoksista.

Lue Emotional Freedom Techniques hoidoista lisää

Essi Laakkosen hoito

Rintalastan alue rentoutui ja pallea vapautui

Tämän EFT hoidon aikana rintalastan alue rentoutui, Essi tunsi herkistymistä ja vapautumista ja kehon tuntemukset muuttuivat kokonaisuudessaan paremmiksi. Hoidon jälkeen Essi lähetti sähköpostia jossa hän sanoi:

“Pallean kohdalla tuntuu todella hyvältä. Ihan kuin olisi kivi lähtenyt puristamasta sen päältä. Vähän spaced out muutenkin. Alaselkään asti tuntuu tää hengitys hyvältä”

Seuravana päivänä Essi totesi:
“Hei, minulla on ollut tosi kevyt ja hyvä olo. Hädin tuskin huomannut kaulankaan oireilua”