Epäonnistumisen pelon hoito

Nämä kommentit saavat minut nauttimaan työstäni täysin siemauksin!

“Siis kiitos tästä päivästä. Oli todella hedelmällistä. Aloin kirjoittaa paperille ajatuksia ja lähti ajatustyö pidemmälle. Kerron ensi kerralla näistä. Hyvää päivää sinne!”

Mitä siis teimme? No EFT hoitoja toki! Essillä on selkeä Epäonnistumisen pelon tunnelukko, jota käsittelimme hieman tämän hoidon aikana ja jatkamme vielä seuraavalla kerralla. Vieressä on video, jossa on osa kyseisestä hoidosta. Tunnin aikana käsittelimme ennen tätä videota myös muita asioita.

Aloitekyvyn parantaminen

Miten Emotional Freedom Techniques hoidoilla voidaan parantaa aloitekykyä?

Katso tästä Essin palaute (1min 50s) kolmen hoidon jälkeen.

“Nyt on sellanen fiilis, että voin määritellä elämäni uusiksi. Voin lähteä tekemään siitä mun omaa elämää. Pystyn alottaa asioiden tekemisen, enkä enää mieti että ‘nyt mun pitää’ – ei tuu negaa painetta.”

Essi on jälkeenpäin saanut muun muassa työpaikan, jota oli pitkään halunnut, mutta jonka hankkimista muun muassa aloitekyvyn puute oli vaikeuttanut.

Ville Tikan Tulokset lyhyesti:

​– Selkäkivut, jotka olivat vaivanneet suurimman osan elämää seistessä, hävisivät kokonaan nilkan nivelsiteiden hoidon jälkeen
​– Pikän ajan nivusongelmat ovat paranemaan päin

​​Villen kommentti:

Tulin Kevinille Neurokineettisen Terapian hoitoon suosituksen kautta, sillä minulla oli ollut jo parin vuoden ajan nivuskipuja, jotka olivat pahentuneet viimeisten kuukausien aikana. Minulla on ollut myös alaselän ja niska-hartiaseudun kipuja.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen kipu nivusissa hävisi noin viikossa. Kesäloman kävelyn ja työpaikan vaihdoksen seurauksena nivuset kipeytyivät taas. Seuraavalla tapaamisella Kevin yhdisti vasemman nilkan tapaturman niin alaselän kuin niska-hartiaseudun kipuihin (Minulta venähtivät vasemman nilkan nivelsiteet 10 vuotiaana ja olen joutunut pitämään nilkassa tukisidettä vähintään kerran vuodessa jo viimeiset 7-8 vuotta).

​Tämän hoidon aikana alaselän kireydet ja niska-hartiaseudun kireydet vähenivät selkeästi ja ajan kanssa hävisivät kokonaan. Myös nivuskipu hävisi jälleen noin viikossa.
Ensireaktioni Kevinistä oli, että nyt ei ole ainakkaa mikään tavallinen kaveri kyseessä (ihan positiivisessa mielessä)”

Ghaadan palaute

Ghaadan Tulokset lyhyesti:

– Ghaada kävi hoidoissani kahdesti jo vuosia kestäneen ongelman kanssa.
– Molemmilla hoidetuilla alueilla tuntui selkeää kivun vähenemistä, poistumista, rentoutumista ja liikkuvuuden paranemista.
– Myös mieli tyyntyi ja rauhoittui hermoston muutoksen vuoksi.

Ghaadan kommentti:
Kävin Neurokineettisessä Terapiassa kahdesti, noin kuukauden välein. Lisäksi tein harjoitteita kuuden viikon ajan käsitetyille alueelle. Ongelma-alueiden hermosärkytyyppiset oireet ovat kipuilleet välillä voimakkaastikin n. 7 vuoden ajan ja juontavat juurensa lapsuuden tapaturmista. Vaivojani oli aiemmin hoidatettu säännöllisesti ja välillä intensiivisestikin hieronnalla, osteopatialla ja akupunktiolla.

Jakson päätteeksi koin molemmilla hoidetuilla alueilla selkeästi kivun vähenemistä tai poistumista, rentoutumista ja liikkuvuuden paranemista.

Kenties merkittävin vaikutus kuitenkin oli hermostollinen. Pitkään jatkuneiden jännitysten ja ajoittaisten kipujen takia olin jollain lailla tottunut sympaattisen, kiihdyttävän hermoston ylivireisyyteen kropassani ja Neurokineettisen terapian hoidoilla oli olennainen vaikutus siihen, että myös parasympaattinen hermosto aktivoitui ja koin rauhoittumista ja tyyntymistä myös mielen tasolla.

Hoitajana Kevin on lämmin, vastuullinen ja huumorintajuinen. Hän suhtautuu työhönsä innostuneesti ja tekee sen huolellisesti. Hoitotilanteessa Kevin toimi tarkasti, hellävaraisesti ja empaattisesti. Neurokineettinen Terapia on hoitomenetelmänä hoidettavan näkökulmasta yksinkertaista, eikä se yleensä kestä kovinkaan kauaa.

Haluatko sinäkin tuloksia? Ota yhteyttä ja varaa ilmainen keskusteluaika kanssani!