Varaa ilmainen kahdenkeskinen puhelinkeskustelu ärtyneestä suolestasi!

Haluat tuloksia. Haluat vähemmän kipua. Haluat sosiaalisemman elämän. Haluat syödä monipuolisemmin ilman kamalia oireita ja haluat enemmän energiaa. Haluat, että sinä itse määräät elämäsi kulun, eikä ärtynyt suoli.

​Mistä tiedän tämän? Siitä, että olet tällä sivulla. Se tarkoittaa sitä, että olet motivoitunut ja hyvä niin! Nyt sinua ehkä mietityttää…

​”Mitä lyhyen puhelun aikana tehdään?”

Puhelu kestää noin 15-30 minuuttia ja käymme sen aikana läpi mahdollisuuttani auttaa sinua ärtyneen suolen vaikeuksiesi kanssa, käyden läpi taustaasi ja kokonaisvaltaista ärtyneen suolen hoitoa. Mikäli haluat, voimme puhelun jälkeen jatkaa ilmaisella 60-90 minuutin pituisella syventävällä tapaamisella.

Jos haluat ilmaisen, syventävän tapaamisen, varaathan noin 60-90 minuuttia sitä varten.

Tämän pidemmän tapaamisen aikana kerron sinulle miksi ärtynyttä suolta ei voida parantaa ja sen, kuinka oireita voidaan merkittävästi vähentää.
Tämän lisäksi käymme läpi menneisyyttäsi, nykyhetkeäsi, stressitekijöitäsi ja paljon muuta. Lopussa käymme läpi myös omahoitokeinoja ja muita hoitomahdollisuuksia, jotta saisimme ärtyneen suolen oireyhtymäsi parempaan kuntoon!

Tämä tapaaminen voidaan hoitaa puhelimitse, whatsapissa, zoomilla, skypellä tai paikan päällä.

Täytäthän alla olevan lomakkeen puhelua varten, kiitos!

​​Ethän kirjoita tähän lomakkeeseen liian arkaluontaisia tietoja. Käymme tilanteesi läpi tarkasti vasta tilannekartoituksessa. Huomioithan, että varattu tilannekartoitus on peruutettava vähintään 24 tuntia ennen yhdessä sovittua aikaa. Peruuttamattomasta tai liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 25€. artynytsuoli.fi varaa oikeuden olla veloittamatta tätä summaa esimerkiksi äkillisissä sairaustapauksissa.

Jos tulit sivuilleni yhteistyökumppanini kautta, mainitsethan hänet tässä, kiitos!

P.s. Jos jostain syystä et kykene lähettämään lomaketta, lähetä minulle sähköpostia! Kiitos.