Testaa itsesi niin opit ärtyneestä suolestasi enemmän!

Testien avulla opit ymmärtämään itsestäsi enemmän. Oletko esimerkiksi miettinyt jotain seuraavista:

“Voisiko ongelmani johtua lapsuusajan traumoista?”
“Entäpä ruokavaliosta?”
“Nukunko tarpeeksi hyvin?”
“Onko minun järkevää testauttaa allergioita tai intoleransseja?”
“Osaanko rentoutua tarpeeksi hyvin?”
“Voisiko kyseessä olla joku muu tauti?”

Jos opit ymmärtämään itseäsi paremmin, kykenet paremmin miettimään millaista hoitoa sinun kannattaisi lähteä etsimään ja mitä asioita kannattaisi muuttaa elämässäsi.

Mitä pitää ottaa huomioon ennen testin tekemistä?

1) En ole lääkäri ja siksi en voi diagnosoida sinulle tautia tai oireyhtymää. Mikäli jossain testissä saat vastaukseksi jotain joka vaatii lisätutkimuksia, kysy lääkäriltäsi tästä lisää. He osaavat parhaiten arvioida voisiko ongelma olla sinun kohdallasi esimerkiksi Mikroskooppinen koliitti.

2) Mikäli saat vastaukseksi että ongelmasi voisi olla lantionpohjanhäiriö tai muu pehmytkudoksen häiriö, näitä ongelmia voidaan usein hoitaa ilman lääkäriä, esimerkiksi neurokineettisella terapialla.

3) Nämä testit ovat suuntaa antavia. Netissä tehtävät testit eivät ikinä ole yhtä luotettavia kuin ammattilaisen henkilökohtaisesti juuri sinulle tekemät testit.

4) Testeistä tulee minulle tieto, mutta testin tietoja ei käytetä mihinkään ilman lupaasi, eikä niitä säilytetä vastausten analysoimisen jälkeen. Vastaukset analysoidaan ja laitetaan anonyymeinä vain minua varten, jotta voin parantaa testejä ja hoitosuosituksiani. Mikäli haluat, että säilytän testien tulokset, jotta voin paremmin auttaa sinua, voit valita tämän valinnan testin aikana.

5) Jos et ole varma pitäisikö käydä lääkärillä tai muulla asiantuntijalla, ota minuun yhteyttä ja kerron kenen puoleen kääntyä.

6) Jos haluaisit tehdä testin jota minulla ei vielä ole, kerrothan siitä minulle, niin pyrin tekemään haluamastasi aiheesta testin, mikäli mahdollista.

Valitse haluamasi testi