Kiitos luottamuksestasi
ja onneksi olkoon!

Pääset varaamaan soittoajan sivun lopusta,
mutta pyytäisin että katsot tämän lyhyen videon ensiksi.

Tälle sivulle pääsee vain ihan oikeesti motivoituneet ihmiset.Siis sellaset ihmiset, jotka on oikeesti valmiita muuttamaan elämänsä paremmaksi ja ottamaan vastuun omasta tekemisestään. Sellaset, jotka oikeesti haluu kehittyy ihmisenä, ne jotka tiedostaa olevansa paremman elämän arvoisia.

Ja sinä olet yksi heistä!

Mä oon oikeesti ihan hemmetin innoissani siitä, että sä oot valmis muuttamaan sun elämääs paremmaksi ja mä toivon, että niin oot säkin. Mä toivon, että sä odotat puhelin kädessä mun soittoa ja sitä, että päästään yhdessä hoitamaan sua askel askeleelta lähemmäs sitä lopullista tavoitetta.

Siis lähemmäs sitä hetkeä kun sä hallitset sun elämäntavat, sisäistät itsellesi anteeksi antamisen tärkeyden ja voi sanoa varmuudella:

“Kyllä – nyt mä hallitsen tämän jutun. Mä vihdoinkin ymmärrän, mitä mun pitää tehdä, jotta mun elämä on sellainen kun mä haluan sen olevan.”

Enää pari pientä askelta
parempaan elämään

  • Varaa itsellesi ilmainen puhelu, jonka aikana käymme läpi paketin soveltuvuutta sinulle, sekä taustaasi ärtyneen suolen kanssa.
  • Allekirjoita yhdessä muotoiltu sopimus ja alat saamaan neuvoja parempaan elämään.

    Sen pituinen se!
Ohhops. Sendinblue taisi mokata. Voisitko koettaa uudelleen, kiitos!
Jee, hyvä sinä! Olet tilannut uutiskirjeeni ja pääset nyt eteenpäin oman hyvinvointisi parantamisessa.

Varaan ilmaisen keskusteluni!

Tulen soittamaan sinulle numerosta 0445249651

Tallenna tämä numero puhelimeesi. Mikäli et kykene vastaamaan juuri silloin kun soitan, varaamme yhdessä soittoajan vaikka tekstiviestitse. 

AnatomyFix
Y-tunnus: 2630250-9

0445249651
[email protected]
Kuutamokatu 8c28, 02210 Espoo