Yhteistyökumppanini ovat
tarkkaan valittuja

Yhteistyössä on voimaa, etenkin silloin kun yhteistyökumppanini osaavat asioita joita minä en ehdi tai kykene tekemään.

On loogista että haluan erilaisten alojen ammattilaisia ympärilleni, sillä haluan varmistaa, että asiakkaani saavat parasta mahdollista hoitoa, olipa tarve mikä hyvänsä henkiseen tai fyysiseen terveyteen liittyvä.

Yhteistyökumppaneinani toimii liikunta-alan ammattilaisia ja lääketieteellisen alan ammattilaisia.

Yhteistyökumppaneinani toimii

Jori Kota-aho artynytsuoli.fi yhteistyö

Jori Kota-aho
www.jorikota-aho.com

“Olen mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer. Tarjoan laadukasta yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä liikuntaan ja ravintoon keskittyviä luentoja Uudenmaan alueella.

Omina vahvuuksinani ovat monipuolinen kehon liikuttaminen (etenkin kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuuden kehittäminen), ohjelmointi, alipalautumistilan hoitaminen sekä vegaaniruokavalion koostaminen. 

Oma urheilutaustani, monipuolinen käytännön kokemukseni sekä intohimoni jatkuvaan kouluttautumiseen varmistavat tasokkaan valmennuksen. 

Valmennuksessani korostuvat monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja hyvät tekniikat, mitkä takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Huomiota kiinnitetään kokonaisuuteen, jolloin harjoittelu, ruokailu, lepo ja yleinen hyvinvointi optimoidaan tukemaan yksilöllisiä tavoitteita. Harjoitusohjelmat ja ruokavaliot rakennetaan yksilöllisesti jokaisen elämäntilanteen mukaisiksi.​

Ota yhteyttä, niin tehdään tavoitteistasi totta!”

Alennukset artynytsuoli.fi jäsenille:
– 20% Ensimmäisestä tapaamisesta

Antti Rossi personal trainer

Antti Rossi
https://www.anttirossi.fi/

“Olen ammatiltani koulutettu personal trainer- ja ravintovalmentaja. Olen 40 vuotias perheellinen, joka rakastaa liikuntaa ja hyvää ruokaa! Minun tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jos haluat saada tuloksia aikaan, kuitenkaan tinkimättä hyvinvoinnistasi. 

Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet intohimoni yli puolet elämästäni. Ensimmäisen kerran avasin kuntosalin oven yli 20 vuotta sitten! Vielä tällöin en voinut kuvitella edes pienessä unelmassani, että tulen joskus olemaan liikunta-alan yrittäjä ja vaikuttamaan satojen Suomalaisten terveyteen ja hyvinvointiin! 

Aikaisemmalta ammatiltani olen laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, hoitaja. Vuonna 2013 jouduin tekemään valinnan. Joko jatkan arvostamaani työtä hoitajana tai lähden jahtaamaan unelmaani liikunta-alalla. Liikunta vei voiton ja tällä hetkellä voin sanoa tekeväni unelmatyötäni ihmisten parissa ravinnon ja liikunnan saralla.”​

Alennukset artynytsuoli.fi jäsenille:
– 10% Etävalmennuksesta

Maria-Terttu Lindfors
www.vitasal.fi

Kärsitkö pitkittyneistä oireista? Eikö oireiden syytä ole saatu selville? Hoidan asiakkaita eritoten mikrobikannan ja parasiittien hoitamisen kautta. Takanani on pitkä kokemus vaikuttavasta ja innovatiivsesta hoitotyön kehittämisestä ja toteuttamisesta. Minulla on myös vuosien käytännön kokemus siitä, että oireita voidaan poistaa ja hankaliin terveysongelmiin voidaan vaikuttaa selvittämällä oireiden syy.

Koulutukseltani olen:

  • sairaanhoitaja
  • terveystieteen maisteri
  • funktionaalisen lääketieteen asiantuntija
  • ravitsemuksen asiantuntija
  • molekyylibiologian opintoja avoimessa yliopistossa

https://www.facebook.com/Vitasalterveysvastaanotto
https://www.instagram.com/vitasal_terveysvastaanotto/

Alennukset artynytsuoli.fi jäsenille:
-20% kaikista 3, 5, ja 10x paketeista

Haluatko saada elämänhallinnan takaisin? Ota yhteyttä!